My lovely babies

Assalamualaikum all,

I nak tulis this post dalam BM boleh tak? Hahahahha.

My babies, Adam and Ameena, sangat comel and manja. Kadang2 tu rasa rimas tapi sebenarnya rasa sangat2 best. Ye la, mak mana tak rasa seronok kalau anak manja ngan kita. Malam2 selalunya dua2 budak nie mesti nak cari mak diorg utk tido kat ketiak. However, disebabkan perut dah memboyot (7 months ok preggy, perut dah tahap besar gaban), mommy tak larat la nak tido telentang sepanjang malam dan membiarkan adam tido di ketiak kiri dan ameena tido di ketiak kanan. Semput mommy kalo 8 jam kene tido style mcm tu.

Maka, selepas agak2 diorg dah tido lena (usually almost half an hour to an hour after they fall asleep), mommy kene angkat kepala diorg dengan lemah lembut dan letak kat tepi. Selepas selesai mem’position’kan kedua2 anak2 utk tidur dengan betul tanpa ketiak mommy, mommy pun turun katil gi tido atas tilam di atas lantai dengan daddy.

Tapi selalunye, nanti bangun pagi esok, adam dan ameena akan magically appear kat ketiak mommy balik while daddy plak gi tido atas katil (disebabkan rimas anak2 penuh kat kiri kanan, lol). Diorg nie mmg bila2 masa pun nak cari mommy jgk. Hahaha.

Okayla saja nak cerita tu. Nanti besar nak suruh Adam and Ameena plak baca blog nie. Baru diorg tahu time kecik2 diorg nie camne. Lol. Apa2 pun, love love love sangat kat budak berdua nie. Nanti tunggu yg ketiga plak, kite tgk yg ketiga nak tido kat mana plak. Mommy ada 2 ketiak je. Haha.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s