Categories
Uncategorized

Ladyfiesta Enterprise

Alhamdulillah akhirnya dah berjaya mendaftarkan perniagaan perkhidmatan pengurusan penyewaan rumah yang bernama Ladyfiesta Enterprise. Dah lama nak register tp asyik tak berkesempatan. Alhamdulillah berjaya juga akhirnya.


So excited. Haha. Nama ni Zul yg bagi cadangan. So kita gunakan company ni utk hal ehwal urusan Villa Meena dan sewaktu dengannya. Pegawai SSM ada mention tadi yang Ministry of Tourism ada keluarkan instructions utk homestay didaftarkan dengan syarikat sdn bhd. Insya Allah kalau lebih maju nnt boleh upgrade. 😊😊

Categories
Uncategorized

Hangout with lovelies

Today, I am taking a break to clear up my mind a bit. Hanging out with my lovelies really helps me to take reenergize.

Alhamdulillah may Allah grant me more lovelies, amin.


Love u all and i really hope our friendship will continue to prosper. Amin.

Categories
Growth Hacking

In order to grow, you need to change. Things that are done the same way will generate the same results.

Embrace change. It’s the path to growth.

Categories
Uncategorized

Sedih harini.

Banyak kerja. Banyak masalah. Banyak stress.

Tapi paling sedih kalau mintak tolong orang yg kita selalu tolong tapi tetibe kene marah.

Takpelah. Tolong pun mesti ikhlas. Tak boleh expect anything in return.

Ya Allah, tabahkanlah duhai hati melalui hari2 ni.

Pada Mu sahajalah aku panjatkan doa utk berikan bantuan dan bukan pada hambaMu. Berikanlah kesabaran, kebahagiaan, murah rezeki dan ketenangan kepadaku.

Amin.

Categories
Uncategorized

LAMPU Festival at Putrajaya 2016 (or should i say 2017?)

Last night we visited LAMPU Festival at Putrajaya (Presint 3). There were a lot of people (since it’s New Year holidays too) and the digital projection they did on the Istana Kehakiman was fantastic!

Especially this one. It shows as if the building is dancing! My kids also loced the projection especially Adam.


Besides that, they also have some decorations and also cars (you have to pedal ’em).

However, there was not much activities that could be done (besides buying the lights toys and play). More rooms for improvement, hopefully for next LAMPU Festival, insya Allah.

By the way, Happy New Year 2017 everyone!